Cena zlata za 1g: 71.2846 € (0%)    Cena srebra za 1g: 0.9304 € (0%)   Posodobitev cene čez 5:00

Forbes Slovenija: Družba Goldman Graff na slovenski trg prinaša povsem nov nivo nakupa in prodaje zlata

Forbes, eno najbolj cenjenih imen, ko govorimo o finančnih medijih, je v zadnjem času prisoten tudi v slovenskem etru. Začela je namreč delovati digitalna revija Forbes Slovenija, namenjena predvsem novicam iz sveta gospodarstva, ekonomije in poslovanja.

Podjetje Goldman Graff je našlo svoje mesto tudi na straneh Forbesa

V iskanju dolgoročno najbolj varnih naložb so številni že odkrili izjemne prednosti investicijskega zlata, ki se je predvsem v negotovih časih, prežetih z različnimi izzivi in krizami, ponovno izkazal za še kako dobro odločitev, če želimo zavarovati prihranke, jih skozi leta še oplemenititi, ali pa vsaj nekoliko popestriti naš finančni portfelj. Za vse, ki se morda v takšno vrsto naložb podajajo prvič, se seveda pojavljalo nekatera vprašanja, sploh na trgu, kjer se ponuja kar nekaj ponudnikov za odkup in prodajo zlata ter drugih dragocenih kovin.

Prav zaradi pomanjkanja celostne ponudbe storitev na tem področju, kjer bi kupec ne le opravil nakup, ampak si z vstopom na trg zlata pridobil dolgoročnega partnerja, so se pri družbi Goldman Graff po dolgoletni družinski tradiciji poslovanja z zlatom odločili, da svoje storitve razširijo tudi v nakup in prodajo zlatih palic in kovancev. Njihovo poslanstvo je predvsem nasloviti posameznikovo željo po transparentnem, varnem in zanesljivem partnerju, ki tudi po opravljenem nakupu ostane vir strokovne in zanesljive pomoči in nasvetov, piše Forbes.

 

Celoten članek preberite na povezavi. Oglejte si še članek Zakaj Goldman Graff, objavljen v spletni reviji Forbes Slovenija.

Avtor fotografije: Aljoša Rebolj

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy