Cena zlata za 1g: 71.0274 € (0%)    Cena srebra za 1g: 0.8362 € (0%)   Posodobitev cene čez 5:00

Izjava o varstvu osebnih podatkov

IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV

Družba Goldman Graff spoštuje vašo zasebnost in svoje spletno mesto gradi na tehnologijah, ki zagotavljajo varno spletno izkušnjo. S to izjavo se zavezujemo, da bomo varovali zasebnost uporabnikov in varnost osebnih podatkov, ki so nam posredovani prek spletnega mesta.

Ta izjava opisuje vrsto informacij, ki jih lahko zberemo od vas, ko obiščete naše spletno mesto, in pojasnjuje, kako uporabljamo te informacije, in s katerimi ukrepi jih varujemo. V izjavi so opisane tudi vaše izbire glede zbiranja in uporabe vaših podatkov pri obisku naše spletnega mesta.

Katere podatke zbiramo o vas in kako jih uporabljamo?

Na splošno lahko naše spletno mesto obiščete brez razkrivanja osebnih podatkov. Osebnih podatkov (kot so vaše ime in kontaktni podatki) ne zbiramo, ko obiščete to spletno mesto, razen če podatke prostovoljno predložite z enim od razpoložljivih obrazcev za določen namen (kontaktni obrazec, registracijski obrazec) in s tem podate svoje soglasje za zbiranje in uporabo vaših osebnih podatkov za te namene. Vsi osebni podatki se uporabljajo izključno za namene, za katere se zbirajo in za katere je bilo dano soglasje. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko dajo osebe, stare 18 let ali več, za osebe, mlajše od 18 let, pa starš ali skrbnik. Zbranih podatkov na noben način ne bomo dali na voljo nepooblaščenim tretjim osebam, razen za namene, ki so predpisani z zakonom. Vsi podatki se izbrišejo po prenehanju izvajanja namena, za katerega so bili zbrani, tj. s prenehanjem pogodbenega razmerja, najkasneje pa po prenehanju vseh pravnih obveznosti v zvezi s hrambo osebnih podatkov.

Informacije, ki se samodejno zbirajo na našem spletnem mestu

V strežniških dnevniških datotekah samodejno zbiramo podatke, kot so vaš IP-naslov, vrsta brskalnika, strani preusmerjanja/izstopa in operacijski sistem. Te informacije uporabljamo za upravljanje naših spletnih mest in tehničnih rešitev, za razumevanje, kako se obiskovalci pomikajo po našem spletnem mestu in storitvah, ter za izboljšanje vaše izkušnje med uporabo naših spletnih mest in storitev.

Uporaba piškotkov

Na spletnih straneh http://goldmangraff.si se uporabljajo piškotki – besedilne datoteke, ki jih na uporabnikov računalnik postavi internetni strežnik, ki ga uporablja uporabnik.

Datoteke se na uporabnikovi napravi ustvarijo, ko brskalnik naloži obiskano omrežno destinacijo, ki nato pošlje podatke v brskalnik in ustvari besedilno datoteko (piškotek). Brskalnik pridobi in pošlje datoteko na omrežni ciljni strežnik (lokacijo, stran), ko se uporabnik vrne nanjo.

Piškotki se uporabljajo za delovanje vseh funkcij spletnega mesta in boljšo uporabniško izkušnjo. Z dostopom do spletnega mesta uporabnik sprejema tudi uporabo piškotkov. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Preprečevanje piškotkov

Ker je namen piškotkov izboljšati in omogočiti uporabo naših spletnih mest in njihovih procesov, upoštevajte, da lahko s preprečevanjem ali brisanjem piškotkov onemogočite delovanje teh funkcij ali povzročite, da v vašem brskalniku delujejo drugače in so videti drugače.

Dostop do vaših osebnih podatkov in njihova posodobitev

Naš uporabnik ima v vsakem trenutku naslednje pravice:
-pravica do dostopa in ogleda podatkov
-pravica do obveščenosti o obdelavi osebnih podatkov
-pravica do prenosljivosti podatkov
-pravica do preklica soglasja
-pravica do ugovora
-pravica do popravka in spremembe osebnih podatkov, če so podatki nepopolni ali netočni
-pravica do izbrisa v primerih, kot so prenehanje izvajanja namena obdelave, preklic soglasja ali v primeru ugovora

Varnost vaših osebnih podatkov

Zavezani smo temu, da sprejemamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim ali nezakonitim obdelovanjem in pred njihovo nenamerno izgubo, uničenjem ali poškodovanjem. Pri posredovanju osebnih podatkov prek naše spletne strani so ti podatki zavarovani z uporabo visokokakovostnega šifriranja in shranjeni na naših varnih strežnikih, ki se nahajajo v EU.

Z uporabo tega spletnega mesta ter shranjevanjem in dostopom do piškotkov na vaši napravi se strinjate z načinom zbiranja in obdelave podatkov, opisanih v tej izjavi. Osebni podatki se zbirajo v skladu s Pravilnikom o zasebnosti.

Pogoji in spremembe

Pogoji te izjave urejajo uporabo piškotkov in vseh podatkov, zbranih med uporabo izjave, razen piškotkov tretjih oseb. Družba si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni to izjavo o piškotkih in pravilnik o piškotkih, da posreduje nove pomembne informacije in vas obvešča o načinih, na katere družba Goldman Graff varuje vaše podatke na svoji spletnem mestu, zato vam priporočamo, da redno preverjate posodobitve na tej strani.

Kontaktni podatki

Družba Goldman Graff bo sprejela vaše pripombe in predloge v zvezi s to izjavo in tudi druge pripombe. Kontaktirate nas lahko na ljubljana@goldmangraff.com.