Goldman Graff

Družinska tradicija poslovanja z zlatom od leta 1916 je utrdila Goldman Graff kot sinonim za kakovost in zaupanje pri trgovanju s plemenitimi kovinami. Povezujoč tradicijo in inovacijo Goldman Graff nudi nabor storitev, od prodaje in odkupa investicijskega zlata certificiranih kovnic LBMA, varno hrambo v sefih najvišjih standardov, oseben pristop in profesionalno svetovanje.

Več kot 100 let tradicije

Pooblaščen partner vodilnih kovnic

Povezovanje tradicije z inovacijami nas uvršča na mednarodni seznam uradnih trgovcev z investicijskim zlatom, ki je odličen način za ohranjanje premoženja. Priporočamo ga kot dolgoročno naložbo, še posebej v kriznih in negotovih časih. Zlato namreč že tisočletja velja za varno naložbo, ki ohranja vrednost premoženja.

Naši poslovni partnerji so mednarodno priznana podjetja in kovnice kot so Argor Heraeus in Valcambi iz Švice, Austian Mint in Philoro iz Avstrije, Royal Canadian Mint, The Royal Mint iz Velike Britanije, The Perth Mint iz Avstralije. Vsi našteti so člani prestižnega združenja London Bullion Market Association (LBMA), ki je referenca za določanje najvišjega svetovnega standarda Good Delivery.

Izberite zlato od 1 do 1000 g