Storitve

Kupujete naložbeno zlato, srebro ali druge plemenite kovine? Oglejte si ekskluzivno ponudbo v naši spletni trgovini!

Spletna trgovina za plemenite kovine
STORITVE

Vse storitve, povezane z naložbenim zlatom in srebrom na enem mestu. Maksimalna podpora prilagojena potrebam strank. Celostna storitev, sila preprosta!

VARNA NALOŽBA

Zanesljiv partner z dobrim ugledom.

Plemenite kovine so najvarnejša naložba že več tisoč let. Njihova vrednost se poveča, ko vrednost drugih sredstev pade. Zato predstavljajo odlično varovalo pred finančnim zlomom.

Naložbeno zlato in srebro sta odlična izbira za naložbe v negotovih časih. Goldman Graff je odlična izbira za partnerja, ko gre za plemenite kovine.

Odkrijte ekskluzivno ponudbo

Plemenite kovine v naši spletni trgovini so na voljo pod najboljšimi pogoji. Preverite nakupne in prodajne cene za naložbeno zlato in srebro.

Spletna trgovina za plemenite kovine
AURO DOMUS

Zakaj izbrati Goldman Graff?

Pri nakupu plemenitih kovin iščete zanesljivega partnerja. Nekoga, ki lahko izpolni vse vaše zahteve. Odgovori na vsako vprašanje. dostavi več, kot je bilo pričakovano. Nekdo, ki na prvo mesto postavlja stranko.

Prav to je vizija, ki jo podjetje Goldman Graff dosledno izvaja. Pri tem uspešno združuje tradicijo in znanje s sodobnim pristopom k poslovanju. Ko gre za plemenite kovine, je družba Goldman Graff najboljši odgovor.

Stoletna tradicija

Auro Domus je bil zgrajen na družinski tradiciji trgovanja s plemenitimi kovinami, ki se je začela leta 1916. Izkušnje, pridobljene z leti, neprecenljivo poznavanje trga in poznavanje plemenitih kovin so garancija kakovostne storitve našim strankam.

Varnost in zanesljivost

Ne glede na to, ali želite zlato shraniti pri nas ali da bo dostavljeno na vaš domači naslov, Auro Domus izvaja stroge varnostne postopke in vzdržuje visoke profesionalne standarde. Vaša sredstva so pri nas vedno na varnem. In zavarovana.

Pomembne so malenkosti

V podjetju Goldman Graff si prizadevamo za dolgotrajen odnos s strankami. Zato želimo zagotoviti več, kot se pričakuje.Popolnoma zavarovan prevoz, ekskluzivna embalaža za palice in zlate kovance, leto dni brezplačnega skladiščenja so le nekatere podrobnosti, ki naše storitve povzdignejo nad standard.

Maksimalna razpoložljivost

Kot edino podjetje, ki posluje z naložbenim zlatom v celotni Evropi, vemo, da je razpoložljivost strankam naša največja prednost. Naši zaposleni zagotavljajo redno podporo za vse poizvedbe. Naša logistična mreža pokriva vse dele stare celine.

Imate vprašanja o plemenitih kovinah?

Niste našli informacij, ki ste jih iskali? Preverite odgovore na pogosto postavljena vprašanja. Ali stopite v stik z nami.

Kontaktirajte nas
Delite to stran